سیزده آبان ، روز دانش آموز را به روز تشدید مبارزه بر علیه
رژیم ضد خلقی جمهوری اسلامی تبدیل کنیم
در آستانه 13 آبان هستیم و سردمداران جمهوری اسلامی به روال هر ساله، قرار است به بهانه سالگرد مضحکه اشغال سفارت آمريکا در 13 آبان سال 58، در مقابل ساختمان سابق سفارت آمريکا راهپيمائی براه انداخته و به اصطلاح پيروزی بر "استکبار" را جشن بگيرند. جمهوری اسلامی که در طول سالها سلطه سياهش برای پیشبرد منافع امپریالیسم آمریکا و امپریالیستهای دیگر از هيچ جنايتی کوتاهی نکرده است با بيشرمی و وقاحت ذاتی خود اين روز را "روز مبارزه با استکبار جهانی" نام نهاده و آنرا بصورت رسمی جشن ميگيرد. اما 13 آبان رژیم امسال در شرایطی فرا می رسد که جامعه تحت سلطه ما درگیر یک اوضاع بحرانی و ملتهب است. امسال در شرایطی که اعتراضات و مبارزات مردم گسترش بيسابقه ای يافته و مخالفين ديکتاتوری حاکم از هر روزنه ای برای فرياد خواستهای خود سود می جويند وحشت، سردمداران رژيم را فرا گرفته که چه کنند تا معترضين به رژيم از تجمعات اين روز جهت ابراز مخالفتها و مطالبات خود سود نجويند. روزی نبوده که مسئولين حکومتی هر يک به شکلی نگرانی و هراس خود را از تجمعات مردمی در اين روز و "خطر" آن برای نظام را بروز نداده باشند. ديکتاتوری لجام گسيخته ای که هرگونه تجمعی را خطری برای بقای خود می داند حال در مانده است که چکار کند که مراسم های نخ نما شده دولتی به بهانه ای جهت تجمع معترضين و ابراز خواستهای عادلانه آنها بر علیه دیکتاتوری حاکم تبديل نشود. البته اين هراس از اين واقعيت سرچشمه می گيرد که بطور خودبخودی اين خبر در همه جا پخش شده است که مردم روز 13 آبان را به روز اعتراض به جمهوری اسلامی تبديل خواهند نمود. امری که به نوبه خود اصلاح طلبان حکومتی را هم بر آن داشته تا جهت واريز کردن اعتراضات مردمی به حساب خود و در حقيقت کنترل خشم مردم به تکاپو بيفتند.
در واقعیت امر 13 آبان روز دانش آموز می باشد؛ روزی است که دانش آموزان مبارز در سال 57 و در جريان انقلاب آن سال به خيابانها ريخته وهر آنچه که نشانی از رژيم سلطنت داشت را به آتش کشيدند. اما متاسفانه با استقرار جمهوری اسلامی که خود بيانگر عدم توانائی مردم در واژگونی کل نظام سرمایه داری حاکم برجامعه بود هيچگاه اين رژيم ضد مردمی اجازه نداد که اين روز به مثابه روز دانش آموز رسما و آنطور که شايسته گراميداشت مبارزات دانش آموزان مبارز بود پاس داشته شود. بطوری که سردمداران جمهوری اسلامی به دنبال مضحکه اشغال سفارت آمریکا در سال 58 همواره تلاش کرده اند که به بهانه سالگرد اين مضحکه روز دانش آموز را هر چه بيشتر درحاشيه قرار دهند.
اینک، با اوجگيری مبارزات مردم در ماه های اخیر، به نظر می رسد که فرصتی مهيا گشته تا روز دانش آموز را همانگونه که بايد، یعنی به مثابه سمبل یک مبارزه عادلانه تاریخی بر علیه ستمگران ضد خلقی و کل دستگاه دیکتاتوری حاکم پاس داشت. به اميد اينکه دانش آموزان و جوانان ما 13 آبان امسال را به روز به آتش کشيدن هر آنچه که نشانی از رژيم دار و شکنجه جمهوری اسلامی بر خود دارد تبديل نموده و به اين ترتيب به همه دارو دسته های حکومتی نشان دهند که اجازه نمی دهند نوکران قدرتهای جهانی روز دانش آموز را به روز نمايش مضحکه اشغال سفارت آمريکا و به اصطلاح روز مبارزه با "استکبار جهانی" و اهداف عوامفریبانه خود تبديل کنند، چریکهای فدایی خلق ایران فرا رسیدن این روز را به تمامی مردم ایران و بویژه دانش آموزان مبارز تبریک گفته و بر شعارها و آرمانهای ضد امپریالیستی و دمکراتیک این روز تاریخی تاکید می کنند.
گرامی باد 13 آبان، روز دانش آموز!
پيروز باد مبارزه انقلابی دانش آموزان!
جمهوری اسلامی با هر جناح و دسته نابود بايد گردد!
پيروز باد انقلاب! زنده باد کمونيسم!
با ايمان به پيروزی راهمان
چريکهای فدائی خلق ايران
10 آبان 1388 - اول نوامبر2009